Синхрон С ООД

Пожарна защита и сигурност

Synchron S logo 30years bg

 

Тел.: 02/ 944 14 04

Моб. тел.: 0884 852 708

E-mail: synchron-s@synchron-s.com

Противопожарна защита на складове и логистични обекти от СИНХРОН-С

Противопожарна защита на складове и логистични обекти Противопожарна защита на складове и логистични обекти

(сп. Строители, Септември 2017 г.) 

Противопожарна защита на складове и логистични обекти от СИНХРОН-С

Логистичните предприятия са обекти с висок риск от възникване на пожар. В зависимост от горимото натоварване на съхраняваните продукти и вида на обектите - високостелажни складове, хладилни складове, складове за химически продукти или индустриални складове, са налице голям брой взаимосвързани пожарни рискове.

Оптималната пожарна защита трябва да осигури непокътнатост за стоките и същевременно безопасност за хората, опериращи в обекта. Основният проблем, който трябва да бъде преодолян, е бързото разрастване на евентуален пожар, поради голямата плътност на подреждане на стоките и ограничения достъп до тях.

Като компания с дългогодишен опит, СИНХРОН-С предлага комплексен подход и уникални специализирани решения за всеки пожарен риск, които осигуряват изключителна бързина на детекция, потискане и потушаване на пожара. За разлика от традиционната защита, решенията на СИНХРОН-С значително намаляват неблагоприятното въздействие на дима, саждите и водата, които могат да бъдат опустошителни за съхраняваната продукция, и предлагат максимална сигурност и безопасност за хората, съхраняваните стоки и складовите съоръжения.

 


Свързани статии (по етикет)