Синхрон С ООД

Пожарна защита и сигурност

Synchron S logo 30years bg

 

Тел.: 02/ 944 14 04

Моб. тел.: 0884 852 708

E-mail: synchron-s@synchron-s.com

СИНХРОН-С внедри проект за противопожарна защита на хеликоптерна площадка за високи сгради

Система за пожарогасене с пяна на хеликоптерна площадка за високи сгради Система за пожарогасене с пяна на хеликоптерна площадка за високи сгради

(Синхрон-С, Май 2020 г.)
СИНХРОН-С разработи и внедри система за противопожарна защита на хеликоптерна площадка за високи бизнес сгради.

Проектът се основава на нов метод за пожарогасене с пяна, предназначен за защита на съоръжения и авиационна техника, разположени върху отдалечени открити пространства с голяма площ. Проектът обхваща изработване на концепция за пожарна защита, проектиране, доставка и монтаж на оборудване, тестване и въвеждане в експлоатация на система за пожарогасене.

Целта на проекта е предотвратяване на пожарни инциденти, които могат да възникнат при различни условия, като потенциални течове на гориво, повреда на двигателя или проблеми по време на излитане и приземяване на хеликоптера. В случай на подобен инцидент системата се задейства и генерира голямо количество пяна върху зоната за кацане.

Новата система с пяна е безалтернативно решение за защита на отдалечени открити зони с висок и специфичен пожарен риск, които не могат да бъдат покрити с останалите методи за пожарогасене. Гасителни системи с пяна се прилагат също така и за предотвратяване на мащабни инциденти, свързани с добив, преработка и съхранение на запалими течности – в химически предприятия, рафинерии, офшорни платформи за добив на нефт и газ, складове за запалими течности.

Свържете се с нас, за да научите повече за това как можем да помогнем да защитите най-важното за вас - вашите хора, активи и работни процеси:

имейл: synchron-s@synchron-s.com
тел: 02/ 944 1404
или контактна форма

 

 


Свързани статии (по етикет)