Синхрон С ООД

Пожарна защита и сигурност

Synchron S logo 30years bg

 

Тел.: 02/ 944 14 04

Моб. тел.: 0884 852 708

E-mail: synchron-s@synchron-s.com

СИНХРОН-С взе участие в специализирана изложба „Средства за борба с пожарите, авариите, катастрофите и природните бедствия“

СИНХРОН-С участва в специализирана изложба „Средства за борба с пожарите, авариите, катастрофите и природните бедствия“ СИНХРОН-С участва в специализирана изложба „Средства за борба с пожарите, авариите, катастрофите и природните бедствия“

СИНХРОН-С беше сред участниците в специализираната изложба „Средства за борба с пожарите, авариите, катастрофите и природните бедствия“, която се проведе на 6 и 7 април в Академията на МВР. Изложбата се проведе в рамките на осмата научна конференция „Гражданска безопасност 2017“. Събитията бяха организирани от факултет „Пожарна безопаснот и защита на населението“ към Академията на МВР.

Конференцията впечатли с изключително богатата си програма. Лекциите бяха представени в три паралелно провеждащи се сесии с основни теми: „Oперативна и техническа дейност на службите за ПБЗН”, Защита от пожари и аварии“ и „Обучение и общи проблеми на ПБЗН“. Сред лекторите бяха преподаватели и научни кадри както от Академията на МВР, така и от редица водещи университети в София - Минно-геоложки университет, Химикотехнологичен и металургичен университет, Технически университет, Университет за архитектура, строителство и геодезия, и др.

По време на изложбата СИНХРОН-С представи своята дейност в областта на противопожарната защита и по-специално проектиране, узаконяване, изграждане и техническа поддръжка на системи за пожароизвестяване и пожарогасене, както и изготвяне на цялостни проекти по част „Пожарна безопасност“ от инвестиционното проектиране. За нас беше удоволствие да посрещнем гостите - представители на научните среди, ръководители и инспектори от службите по ПБЗН в столицата и страната, които проявиха интерес към дейността ни. С много от тях се познавахме и за нас беше удоволствие да се срещнем отново и да обменим знания и нови идеи за бъдещо сътрудничество.

Благодарим на организаторите на изложбата в лицето на г-жа Ирина Маркова и доц. Бойко Георгиев, преподавател във факултета по ПБЗН към Академията на МВР.


Свързани статии (по етикет)