Синхрон С ООД

Пожарна защита и сигурност

Synchron S logo 30years bg

 

Тел.: 02/ 944 14 04

Моб. тел.: 0884 852 708

E-mail: synchron-s@synchron-s.com

СИНХРОН-С представи решения за противопожарна защита пред сдружение „Клуб отбранителна индустрия“

СИНХРОН-С представи решения за противопожарна защита пред сдружение „Клуб отбранителна индустрия“ СИНХРОН-С представи решения за противопожарна защита пред сдружение „Клуб отбранителна индустрия“

„Противопожарна безопасност - съвременни технически средства за откриване и потушаване на пожар“ беше темата, с която Николай Стойчев, управител на СИНХРОН-С, представи фирмата по време на форум на сдружение „Клуб отбранителна индустрия“.

На 5 юли в сградата на Българска стопанска камара в София г-н Стойчев представи пред присъстващите над осемдесет индустриалци и ръководители на български предприятия дейностите, които СИНХРОН-С извършва в областта на пожарната превенция и активната противопожарна защита за големи обекти от индустрията и бизнеса. Изключително важна е ролята на специализираните инженерни решения за ранно откриване на пожар и новите технологии за пожарогасене, които осигуряват не само ефективна и навременна защита, но са и напълно безопасно, икономично и екологично решение за защитата на хората, имуществото и целия обект. Друг много важен подход в дейността на СИНХРОН-С са персонализираните технически решения и непрекъснатата техническа поддръжка, благодарение на които рискът и последиците от пожар могат да бъдат сведени до минимум, подчерта още г-н Стойчев. В заключение със снимки и видео бяха представени реални обекти от дейността на дружеството.

Събитието беше организирано от сдружение „Клуб отбранителна индустрия“. Благодарим на организаторите в лицето на инж. Константин Серафимов, председател на Сдружението, за поканата да бъдем част от програмата и професионалната общност на форума.

  противопожарна безопасност презентация 1       противопожарна безопасност презентация 2

  противопожарна безопасност презентация 4       противопожарна безопасност презентация 5

 


Свързани статии (по етикет)